Asztrológia

2011.08.15. 08:07

Napi horoszkóp - hétfő

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

   

Kos 03.21-04.20

Jó receptekhez jut a mai nap folyamán. Érdemes lenne mindjárt ki is próbálni őket. Amíg nem indul el igazi intenzitással a munka, addig lenne célszerű elpepecselni velük. Bármilyen az eredmény - ha fogyasztható, ha nem-, kellemesen telne az idő baráti társaságban. Jó programnak ígérkezne egy közös főzőcskézés, ki tudja mikor csináltak valamit utoljára együtt. Alternatív lehetőség: kettesben is jó, talán még jobb.   

Bika 04.21-05.21

Igyekezzék minél előbb túltenni magát a sértésen, ami éri, nehogy gátolja a munkában. Nyugodjon meg, teljesen felesleges idegeskedni egy megmásíthatatlan dolgon. Nincs sok kedve az adminisztratív teendőkhöz, mégis el kell végeznie. Essen gyorsan túl rajtuk. Ha sikerült legyőzni ellenérzéseit, önmagát is többre fogja értékelni. Egy munkaajánlattal kapcsolatban legyen egy kicsit rámenősebb.

   

Ikrek 05.22-06.21

Vidámsága, jókedve elkíséri a hét elején is mindenhová. Talán nem baj, hogyha kiéli aktivitását. Legyen az sport, írás, zenélés, beszélgetés, vagy bármi más, ami örömet szerez Önnek, és amin keresztül kiadhatja magából felesleges energiáit... Kár lett volna elfecsérelni valami butaságra az időt, legalábbis így magyarázza, hogy mégsem nézte meg a ma esti sorozatot. Kijelentésén még Ön is meglepődik.

   

Rák 06.22-07.22

Lassan haladnak előre a papírmunkák, s nem jut közös nevezőre partnerével sem. Rossz hangulatban, idegesen kezdi a nyaralást, s így a pihenés sem lehet az igazi. Ha minduntalan a telefont lesi, még fürödni sem tud elmenni. Szabaduljon meg az otthoni gondoktól, s inkább a horgászattal vagy a napsütéssel törődjön, oda pedig ne vigyen magával telefont. Érzékeny bőrét azonban kímélje a nap káros sugaraitól

   

Oroszlán 07.23-08.23

Ma minden és mindenki összeesküdött Ön ellen. Legalábbis úgy érzi. Kerülje a konfliktusokat és az útjába gördített akadályokat! Ugyanis most mindenképpen ezek vannak többen. Ne tegye ki magát stressz hatásoknak, és kezelje óvatosan a háztartási eszközöket, gépeket vagy játékokat! Halassza el utazását is! Mérlegelje minden egyes szavát! Hiába: hozzá kell szoknia, ez nem az Ön nagy napja.

   

Szűz 08.24-09.23

A hétvégi pihenés után nagy elánnal veti bele magát a munkába. Tegyük hozzá, lesz mibe. Munkakedvét még az is fokozza, hogy a máskor unalmas rutinmunka most örömet okoz, sőt sikert hoz! Élvezze az elismerés minden apró momentumát! A nap második felét pedig egy mosoly aranyozza be. Egy jelentőségteljes mosoly, amire eddig talán nem is figyelt oda. Ideje lenne nyitott szemmel járnia, nem gondolja?

   

Mérleg 09.24-10.23

Ma egyetlen dolgot tehet: uralkodik önmagán, és visszafogja érzéseit. Ne vitatkozzék sem a munkatársaival, sem a főnökével. Teljességgel felesleges, úgyis Ön lesz a vesztes fél, akármit is mondjon. A húsboltban vagy a közértben se csináljon botrányt! A panaszkönyvet se követelje, mert ma túl ingerlékeny ahhoz, hogy egyértelműen megállapíthassa, igaza van-e. A felesleges vitáknak semmi értelme.

   

Skorpió 10.24-11.22

Egy reményteli kérdésben kell ma határoznia, lehetőleg a lehető legjobban. Minden esélye megvan arra, hogy jól döntsön, de azért érdemes jól átgondolni, mielőtt bármit mondana. Senkitől ne engedje befolyásolni magát, mert az Ön kezében a megoldás kulcsa. Különleges fénybe helyezi az ügyet egy érdekes telefonbeszélgetés, így sokkal könnyebb lesz döntenie. Párját hívja fel napközben, valami történt vele.

   

Nyilas 11.23-12.21

Egy elrepedt poharat talál a konyhában, majdnem elvágja a kezét. Ma kifejezetten legyen körültekintő, ugyanis ha nem elég óvatos, még a végén sürgősségi lesz a vége. Kollégáit barátságosan köszönti, holott Ön sem gondolta volna, hogy örülni fog látásuknak. Kedvese örvendezteti meg telefonhívásával. Aztán már csak azon elmélkedik, mivel is okozhatná neki a legnagyobb örömet. Egész éjszaka túl akarnak tenni a másikon.

   

Bak 12.22-01.20

Ráérő idejében törje a fejét valami különleges vállalkozáson, valami olyanon, ami még nincs az országban… Olyanon, ami eddig még senkinek nem jutott az eszébe. Az emberek bolondosak, a hétköznapi élet szürke robotját ellensúlyozandó még a szélsőségekre is fogékonyak. Keressen társat effajta vállalkozáshoz, olyat, akinek kellően szárnyal a fantáziája. A száguldást Ön majd realitással egészíti ki.

   

Vízöntő 01.21-02.19

Sok mindenről elmondhatja, hogy képes a kezében tartani, irányítani, csupán egyvalakivel szemben tehetetlen. Pedig semmit sem szeretne jobban, mintha ő is hallgatna a tanácsaira, ha nem zárkózna el közeledési kísérletei elől. Nem könnyű megtalálni a megfelelő kulcsot hozzá, de ha kitartóan keresi, megleli. Mindenesetre sokkal több elmélyült gondolkodást és elsősorban megértést igényel

   

Halak 02.20-03.20

Szüksége lesz jó alkalmazkodóképességére, ami sajnos nem tartozik legfőbb tulajdonságai közé. Itt az ideje, hogy beletanuljon, hiszen most már nem húzhatja ki magát a felelősség alól. Ezt az unalmasnak cseppet sem mondható napot csak így lesz képes zavartalanul elviselni, máshogy nem. NE hozzon komoly döntéseket, de kezdeményezzen a szerelemben, ismerkedjen, vagy engedjen a csábításnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!