DVTK vs. FTC – Fokozott ellenőrzés a mérkőzés napján Borsodban

Akt.:
Üzentek a szurkolói csoportok
Üzentek a szurkolói csoportok - © Fotó: Facebook | Diósgyőr Szurkolók Közössége
Miskolc – A rendőrség fokozott figyelemmel készül a 2018. október 27-én 17 órától Miskolcon megrendezendő mérkőzésre.

A rendőrség a mérkőzéssel kapcsolatban a csapatok szurkolóit az alábbiakról tájékoztatja:

A gépjárművel érkező vendégszurkolókat kérjük, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) térjenek le az autópályáról. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 14 órától történik folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

  • A 3-as számú főúton Budapest felől érkezők a Miskolc táblát követően szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.
  • A 3-as számú főúton Arnót irányából érkező szurkolók Felsőzsolca után szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.
  • A 26-os számú főúton Kazincbarcika felől érkező szurkolók szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.
  • A Ferencvárosi FC szurkolói részére a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített parkoló áll rendelkezésre.

Kérjük a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést!

Azok a hazai szurkolók akik az MVK Zrt. 29-es járatával érkeznek a mérkőzésre gyalogosan nem fogják tudni megközelíteni a stadion DIGÉP irányából a „STREKKEN” keresztül, mert az a mérkőzés előtt zárásra kerül.

DVTK vs. FTC - Mi lesz a mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Felhívjuk a figyelmét a sporteseményre jegyet váltó drukkereknek, hogy a belépőn szereplő adataikat ellenőrizzék, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani a fiktív adatok kiszűrésére.

Ön szerint hányadik helyen végez a DVTK a 2018/2019-es idény őszi szezonjában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A hazai szurkolókat kérjük, hogy lehetőség szerint tömegközlekedési eszközökkel érkezzenek a mérkőzésre.

Üzentek a szurkolói csoportok

A rendőrség továbbá kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

Ön szerint hányadik helyen végez a DVTK a 2018/2019-es szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel és megértésükkel támogassák.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –DVTK vs. FTC - „Mindenki a Stadionba!”
Miskolc - Pazar videóval hangolnak a hétvégi DVTK vs. FTC rangadóra a szervezett diósgyőri szurkolói csoportok. Neked is ott a helyed! [poll id="1772"] Hajrá Diósgyőr! Forrás: Facebook | Diósgyőr Szurkolók Közössége. [related-post post_id="4026929"] [related-post post...

Barátai kedd délután köszöntötték a 70 éves Salamon Józsefet (középen a labdával)
Miskolc - A hetvenedik évét betöltő Salamon Józseffel a születésnapján, annak apropóján beszélgettünk. Interjú: Salamon Józseffel, a DVTK Aranycsapatának játékosával. Salamon József, a DVTK csúcstartója, aki 376 NB I-es meccsen játszott a piros-fehér labdarúgócsapatában, október 23-án ünnepelte 7...

Amikor DVTK-szempontból minden szép volt: Márkvárt (térden) gólját indul ünnepelni a két előkészítő, Tóth B. (jobbra) és Bacsa
Miskolc - Ismét kikapott, és maradt a kieső helyen a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata. A labdarúgó NB I 11. fordulójában, szombaton délután az Újpest FC csapatát fogadta a Diósgyőri VTK együttese. A két gárda szurkolótábora a meccs előtt azzal igyekezett hangulatot teremteni, hogy az ellenfelet ,,d...

DVTK vs. Újpest
Budapest/Debrecen/Kisvárda/Mezőkövesd/Miskolc - A listavezető Ferencváros kikapott Felcsúton a Puskás Akadémiától a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 11. fordulójában, de így is négypontos előnnyel áll a tabella élén. A fővárosi csapat az első bajnoki vereségét szenvedte el. A címvédő MOL Vidi FC...Arnót.
BOON.HU


hirdetés