Pentathlon

2019.07.29. 20:30

Júliusi Swimming Pentathlonos sikerek

A Swimming Pentathlon Club versenyzői júliusban nemzetközi sikerekkel, országos bajnoki címekkel és helyezésekkel, a szeptemberben Budapesten megrendezésre kerülő világbajnokságra kvalifikációs eredményekkel növelték a sportág elismerését.

Július 18–26. között Szófiában került megrendezésre az Ifjúsági Világbajnokság U17 és U19-es korosztálynak. Az U17-es magyar leány csapat ARANYÉRMES lett: Kozma Réka, Dobronyi Dorina, Tóth Dorka összeállításban. A miskolci Kozma Réka (2005) az U17-es korosztálytól egy évvel fiatalabbként versenyzett, a válogatottba az egész éves versenyteljesítménye alapján került. Egyéniben 9. helyezést ért el.

Július 12–16. A Székesfehérvárom megrendezett Országos Két – Háromtusa és Laser Run Bajnokságról a Swimming Pentathlon Club versenyzői 6 bajnoki arannyal, 4 ezüsttel és 3 bronzéremmel tértek haza. Országos bajnoki címet a következők nyertek: Kozma Réka, Haraszin Linda, Szabó Alexa, Kozma Laura, Haraszin Gréta. Ezek a sportolók egyben korosztályos kvalifikációt is szereztek a budapesti Laser Run Világbajnokságra. Edzőjük: Fázold Henrik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!