A rendőrségen végződött a miskolci örömlány kalandja

Akt.:
A rendőrségen végződött a miskolci örömlány kalandja
Edelény, Encs, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Sátoraljaújhely – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. június 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. június 29-én az Encsi- és a Miskolci Rendőrkapitányság egy-egy fővel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A mezőkövesdi és az edelényi egyenruhások két, illetve egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fenti eseteken túlmenően a sátoraljaújhelyi-, a miskolci- és az ózdi járőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –