BOON - Sport - NB II.

2019.02.17. 08:11

„Kielemeztük, mit kellett volna másképpen csinálnunk”

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 24. fordulójában hazai pályán játszik a KBSC vasárnap.

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 24. fordulójában hazai pályán játszik a KBSC vasárnap.

Kazincbarcikai SC – Vác FC (Putnok, vasárnap, 14.00)

Gálhidi György, a KBSC vezetőedzője: – Nem engedtem, hogy a balmazújvárosi vereséget külső körülményekre fogjuk, ebben az esetben ugyanis felmentettük volna magunkat. Kielemeztük, mit kellett volna másképpen csinálnunk azon a meccsen, remélem, hogy sokat tanultunk abból a vereségből. Nem voltunk annyira dinamikusak, agresszívak, gyorsak. Mostani ellenfelünk egy játszó csapat, ügyes labdarúgók alkotják a keretüket, felépítik a futballjukat. Mi is hasonló stílusban focizunk, bízom benne, hogy a két játszó csapat küzdelméből mi kerülünk ki győztesen. Szeretnénk hasonló teljesítményt, játékot nyújtani, mint a Tiszakécske elleni meccsen.

A keretben történt változás, ugyanis Olasz Dénessel, kérésére szerződést bontott a klub. Gálhidi György ehhez annyit tett hozzá: ,,Köszönjük neki az eddigi munkáját, teljesítményét.”

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága február 12-i ülésén Gálhidi Györgyöt 3 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltotta, ugyanis az előző találkozón a játékvezető személyére sértő kifejezést használt. Emiatt a KBSC következő három összecsapásán Dzurják József pályaedző lesz a megbízott edző.

A KBSC várható kezdőcsapata: Somodi – Palmes, Belényesi, Fótyik, Mikló – Kiss B., Oltean, Toma – Tóth L., Lukács R., Kanalos.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!