Helyi közélet

2012.04.11. 08:05

Még nem tudni, mi okozta a hajnali tüzet Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - Egy tetőtéri lakás teljesen kiégett, ezekben a percekben már az "utómunkálatokat" végzik a tűzoltók.

Tiszaújváros - Egy tetőtéri lakás teljesen kiégett, ezekben a percekben már az "utómunkálatokat" végzik a tűzoltók.

Tiszaújváros - Mindenkit el tudtak helyezni rokonnál, ismerősnél a kiégett házból - tudtuk meg a tiszaújvárosi polgármestertől.



07.56: Hajnali 4 órakor riasztották a tűzoltókat a tiszaújvárosi Örösi útra, ahol - egyelőre ismeretlen okok miatt - kigyiulladt egy társasház tetőtere. A társasházból tizenkilenc lakót menekítettek ki a tűzoltók, akik helyből és Miskolcról, összesen hat járművel érkeztek.

Mint a helyszínen érdeklődve megtudtuk, szerencsére senki sem sérült meg a tűzben, minden kimenekítettet elhelyeztek rokonánál, ismerősénél. A társasház, amelynek tetőterében a tűz keletkezett újépítésű. A frontoldalon semmi nyoma nem látszik a lángoknak, ám a hátsó rész tetőtere teljesen kiégett.

Jelenleg már csak az utómunkálatokban részt vevő tűzoltók vannak a helyszínen két járművel.

ÉM-SZB


Kigyulladt egy lakás Tiszaújvárosban, sérült nincs, a házból azonban tizenkilenc lakót ki kellett menekíteni – mondta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szerdán kora reggel.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában