Friss hírek

2010.03.04. 14:23

Jövõ hétfõn kezdõdik a DESZKA

<p>Immár negyedik alkalommal rendezik meg a DESZKA Fesztivál Debrecenben. Március 8-a és 15-e között huszonnégy elõadással és számos szakmai programmal várják az érdeklõdõket a kortárs magyar dráma egyik legjelentõsebb seregszemléjén - mondta a Független Hírügynökségnek Vidnyánszky Attila, a debreceni Csokonai Színház igazgatója és mûvészeti vezetõje.</p>

A Drámaírói Kerekasztal és a Csokonai Színház idén negyedik alkalommal rendezi meg a kortárs magyar dráma fesztiválját és a hozzá kapcsolódó szakmai rendezvényeket, a Debreceni DESZKÁ-t- mondta Vidnyánszky Attila. A fesztivál az évadban bemutatott kortárs magyar drámák legnagyobb seregszemléje. Huszonnégy elõadást nézhetnek meg az érdeklõdõk március 8-a és 15-e között Debrecenben, hét nagyszínpadi elõadással és tucatnyi stúdió és kamara darabbal várják a látogatókat. Szakmai programokat is szerveznek az íróknak, színészeknek és rendezõknek.

Vidnyánszky Attila elmondta: a fesztivál célja a kortárs magyar drámairodalom értékeinek bemutatása és népszerûsítése, a mai magyar drámák színre-kerülési feltételeinek javítása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!