Helyi közélet

2008.09.03. 18:52

Kigyulladt egy Lada Miskolcon

<p>Miskolc - Anyagi káros baleset történt Miskolcon a Gömöri felüljárón szerda délután.&#160;<DIA width="900" height="700" alt="Kigyulladt a Lada a Gömöri-felüljárón"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kigyulladt_a_Lada_a_G_m_ri_fel_lj_r_n/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Kigyulladt a Lada a Gömöri-felüljárón" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-Kigyulladt-lada_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A József Attila utca irányába haladt egy Lada kombi a belső sávban amikor a külső sávból mögé sorolt egy Citroen Jumper. Eddig tisztázatlan körülmények között a furgon belehajtott a Lada hátuljába. Az ütközés következtében a Lada motorterében valami kigyulladt, ami egy arra járó autós poroltójának következtében nagyon hamar eloltottak. A helyszínre mentőket is hívtak, de szerencsére senkit sem kellett nekik elvinni. Mivel az ütközés mind a két sávot elfoglalta, ezért a járőröknek kellett iránytani a gyér forgalmat. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában