Friss hírek

2009.04.04. 16:22

LABDARÚGÁS: A Milan jön áprilisban - Kaka itt ünnepelheti a születésnapját

<p>Már biztos, hogy április 22-én Magyarországra érkezik az AC Milan, hogy megmérkőzzön a magyar ligaválogatottal a Puskás Ferenc Stadionban - olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján.</p>

Az olasz sztárcsapat a legerősebb keretével érkezik a találkozóra, ahol a csak magyar játékosokból álló ligaválogatott lesz az ellenfele. Kakáék és Beckhamék ellen Mészöly Géza, illetve id. Dárdai Pál állítja majd össze a hazai gárdát, akik a szervezőkkel partnerségben álló Magyar Gyermeklabdarúgó Szövetség (MGYLSZ) nagyköveti rendszerének tagjai. Az MGYLSZ egyébként 50 ezer dollárt kap.

Lendvai János, a már 700 regisztrált intézményt és több mint 30 ezer gyerekfocistát foglalkoztató MGYLSZ elnöke elsősorban annak örül, hogy néhányszáz ifjú játékosnak ingyenesen lesz lehetősége élőben látni a Milan világklasszisait, elsősorban Beckhamet, Ronaldinhót, Kakát, de elismerte: az anyagiak is számítottak, amikor szerződtek a mérkőzés szervezőivel - olvasható az mlsz.hu-n.

A jegyek várhatóan 4000-18000 forint közötti áron kerülnek majd forgalomba a legfontosabb tudnivalók hétfőtől lesznek olvashatóak a jegyelado.hu című internetes oldalon. A világhírű vendégek természetesen szigorúan titkos "fellépti díját" külföldi cégek, ügynökségek állják.

A budapesti mérkőzés napján a magyar fővárosban ünnepelheti születésnapját a Milan egyik legnagyobb csillaga az Aranylabdás Kaká. A brazil válogatott játékosa ugyanis 1982. április 22-én született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!