Helyi közélet

2012.04.17. 12:42

Fények üzenete Ózdon

Ózd - Fények üzenete címmel zenés, irodalmi délutánt rendezett a költészet napja jegyében az Ózdi Városi Könyvtár és a Szép Szó Irodalmi Egyesület április 16-án hétfőn.

Ózd - Fények üzenete címmel zenés, irodalmi délutánt rendezett a költészet napja jegyében az Ózdi Városi Könyvtár és a Szép Szó Irodalmi Egyesület április 16-án hétfőn.A közel teltházas ózdi, Ózd környéki, egri, miskolci érdeklődőket, meghívottakat Jakab Krisztina, a könyvtár vezetője köszöntötte,aki azt is elmondta, nagyon örül annak,hogy évek óta igen jó a kapcsolatuk, az együttműködésük az irodalmi körrel,amit a mostani rendezvény is bizonyít.

Ezt követően Jacsó Éva az egyesület elnöke bevezetőjében tájékoztatta az egybegyülteket a 18 éves születésnapját ünneplő irodalmi kör eredményeiről, további terveikről. Majd bemutatta a Költészet napjára napvilágot látott Fények üzenete című antológiájukat, amely immár a negyedik a sorban. A rendezvény további részében a verseké volt a főszerep, ugyanis az antológiában megjelent alkotások szerzői mondták el verseiket,amelyeket a közönség nagy tapssal jutalmazott.

-Kerékgyártó Mihály-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában