Helyi közélet

2012.07.17. 18:58

Fegyverrel „kéregettek” a boltban

Miskolc - A rendőrség még keresi azt a két – feltehetően fiatal – férfit, akik arcukat sállal és orvosi maszkkal eltakarva raboltak ki hétfőn délután egy kisboltot Miskolcon, a Győri Kapuban, tájékoztatta portálunkat dr. Gaskó Bertalan, az ügyben fegyveres rablás bűntettének gyanújával ismeretlen tettes ellen nyomozó megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője.

Miskolc - A rendőrség még keresi azt a két – feltehetően fiatal – férfit, akik arcukat sállal és orvosi maszkkal eltakarva raboltak ki hétfőn délután egy kisboltot Miskolcon, a Győri Kapuban, tájékoztatta portálunkat dr. Gaskó Bertalan, az ügyben fegyveres rablás bűntettének gyanújával ismeretlen tettes ellen nyomozó megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője.A két maszkos férfi a boltban lévő eladót egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette és tőle a bevételt követelte. Miután az alkalmazott a fenyegetés hatására átadta nekik a kasszában lévő pénzt, mindketten elmenekültek. A bűncselekmény során senki sem sérült meg, tette hozzá Gaskó Bertalan.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában