Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.10.28. 14:05

Ördögűzésben jártasok figyeljenek!

<p>Nyíregyháza - Ön látott már ördögűzésről szóló filmet? Amennyiben igen, nézze meg a videónkat, és döntse el Ön, hogy mit is lát a felvételen! Megszállott vagy hisztis gyerek látható a képkockákon? Mondja el a véleményét!&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/31927/--rd--g--z--sben-j--rtasok-figyeljenek-" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Nyíregyháza legforgalmasabb terén jártunk, amikor egy hörgéshez hasonló sikítást hallottunk, majd egy nő a mellette állónak odaszólt – „Nézd már mit csinál!” A látvány a következő volt: egy kislány rúgta-vágta feltehetően a nagyapját, aki mélán tűrte a történteket. Ön szerint mi történhetett? Maga az ördög járt a Kossuth-téren vagy egy neveletlen gyerek?

Természetesen nekünk is vannak tippjeink, de a legvalószínűbb, hogy a gyermek autista. Egy illetékessel felvéve a kapcsolatot megtudtuk, hogy az autizmust nem lehet felvételről megállapítani, ehhez komolyabb vizsgálatok kellenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!