Friss hírek

2008.09.24. 14:48

LABDARÚGÁS: A Manchester City is bejelentkezett Agüeróért

<p>Több nagy európai klub után a Manchester City is bejelentkezett az Atletico Madrid fiatal argentin klasszisáért, Sergio Agüeróért.</p>

A 20 éves támadó remekül kezdte az idényt: Argentínával megnyerte az olimpiát, és a spanyol bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is remekel. Agüero teljesítményétől az újságírók, a klub vezetői és a csapattársak is el vannak ájulva, így nem csoda, hogy a múlt héten az olasz bajnokság éllovasa, az Internazionale is elkezdett érdeklődni iránta. A kék-feketék malmára hajthatja a vizet, hogy Agüero apósa nem más, mint az argentinok élő legendája, Diego Maradona, aki a hírek szerint hamarosan a milanói alakulat alkalmazásába kerül.

Azért nem lesz könnyű dolga az olaszoknak, hiszen most a Manchester City is bejelentkezett a gólzsákért. A Marca című spanyol sportnapilap értesülései szerint több megfigyelő is érkezik a "kisebbik" manchesteri klubtól az Atletico hétközi bajnoki meccsére, a Getafe ellen.

Agüero szerződésében jelenleg 60 millió eurós kivásárlási ár szerepel. Ennek a kifizetése nem okozna nagy gondot a Citynek, hiszen nemrégiben egy tőkeerős arab vállalat felvásárolta az egyesületet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!