A 104 éves Mária nénit köszöntötték Miskolcon Sebestyén Balázsék

Akt.:
A 104 éves Mária nénit köszöntötte Miskolcon Rákóczi Feri.
A 104 éves Mária nénit köszöntötte Miskolcon Rákóczi Feri. - © Forrás: https://www.facebook.com/MorningShow.hu
Miskolc – A 104 éves, miskolci dédi bakancslistás kívánságát teljesítették hétfőn Sebestyén Balázsék a Morning Show-ban. Máriát Rákóczi Feri látogatta meg Miskolcon az idősek otthonában, ahol ünnepélyes keretek közt egy postai kitüntetést adtak át az idős hölgynek. Az ünnepségen a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság önkéntes tűzoltózenekara is zenélt.

A hamarosan elbúcsúzó Morning Show bakancslistás kívánságokat teljesít a héten, erre a felhívásra jelentkezett Mária fogadott unokája, Ági, és nevezte be a Dédit. Az idős hölgy 50 éven át dolgozott a Postánál, és nagyon szeretett volna még egy kitüntetést kapni évtizedeken át tartó hűséges munkájáért.

marianeni-morningshow

Ezt a ceremóniát szervezték meg Sebestyén Balázsék: hétfőn délelőtt Rákóczi Feri elutazott Miskolcra, és meglátogatta az idősek otthonában Mária nénit. A Miskolci 1-es Posta vezetője átadta a kiváló dolgozó kitüntetést Máriának, a talpalávalót pedig a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság önkéntes tűzoltózenekara húzta.

A Class FM-et működtető Advenio Zrt. frekvenciahasználati jogosultsága idén november 19-én lejár, a médiatanács pedig nem hosszabbította meg a cég engedélyét, így a rádió szombaton elnémul.