Helyi közélet

2015.09.01. 18:43

Videó: Miskolci marihuána termesztőket fogtak el a rendőrök

Kesznyéten, Miskolc - A gyanúsítottak Miskolc belvárosában tárolták a kesznyéteni kukoricásban termesztett kendert.

Kesznyéten, Miskolc - A gyanúsítottak Miskolc belvárosában tárolták a kesznyéteni kukoricásban termesztett kendert.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B-né T. Mária 58 éves és K. Levente 34 éves miskolci lakosokkal szemben.

A nyomozók 2015. augusztus 28-án a délutáni órákban házkutatást tartottak egy Miskolc belvárosi ingatlanban, majd egy kesznyéteni telken. A rajtaütés során nagy mennyiségű kiszárított marihuánát és a kukoricásba ültetett 16 tő élő növényi egyedet, valamint azok termesztéséhez és gondozásához szükséges eszközöket foglaltak le a nyomozók.

A lefoglalt kábítószernek minősülő növényi törmelék kimérve mintegy 2000 adagra tehető, melynek fekete piaci értéke megközelíti a 3-4 millió forintot.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya K. Leventét 2015. augusztus 28-án bűnügyi őrizetbe vette, majd előterjesztéssel élt előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az eljáró nyomozási bíró 2015. augusztus 31-én elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában