Tündérszépek 2022

2022.01.15. 20:00

Gyönyörű Borsod megyei lányok neveztek az idei versenyre

Ezeknek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei lányoknak már valóra vált az álmuk, lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a Tündérszépek versenyén. Te is kedvet kaptál? Gyere és csatlakozz hozzájuk!

2022-ben, immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre december 15-től jelentkezhetnek a 18-29 év közötti hölgyek. Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos!

 

A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket!

 

A verseny megyei szinten indul, majd a regionális fordulókon keresztül jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A megyei fordulóba 30 lány juthat be. Saját portfólióval is jelentkezhetsz, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatodat, ha kéred! Ezt a jelentkezési lapon jelezd! A versenyt és a fotózásokat a hatályos járványügyi intézkedéseknek megfelelően, kollégáink és a fotózáson részt vevők egészségének védelmére ügyelve bonyolítjuk le. Az aktuális intézkedésekről időben értesítjük az érintetteket.

 

A megyei fordulóból 4 lány (a zsűri döntése nyomán 3, valamint a legmagasabb értékelést kapott közönségkedvenc) jut tovább a regionális fordulóba, ahonnan az országos döntőbe vezet az út.

Dorka 18 éves, Miskolcról jelentkezett a versenyre.

A  23 éves Evelin Sajószentpéterről jelentkezett.

 

Emőke szintén 18 éves és Prügyről jelenkezet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!