Tündérszépek 2021

2021.01.03. 14:00

Villantás és szexizés? Nem így leszel Tündérszép...

Jelentkezz a 2021-es Tündérszépek versenyre, mi pedig az élet különböző területein tevékenykedő, korabeli és jelenlegi, hírességek gondolataival vértezünk fel a „csatára”.

Novák Krisztina

Forrás: Shutterstock

Hozzád melyik gondolat áll a legközelebb? Írd meg nekünk.

„A legszebb szín a világon az, amelytől szépnek érzed magad.”

Coco Chanel – divattervező

„A répától a dohányfüstig minden, ami a szervezetünkbe kerül, hatással van a bőrünkre is. A testmozgás jót tesz, a stressz árt a bőrnek. A lakóhelyünk is fontos szerepet játszik: talán nem meglepő, hogy aki közel él a természethez, annak egészségesebb a bőre, mint aki egy szennyezett levegőjű nagyvárosban lakik. Feltételezések szerint bőrünk állapotát 75 százalékban az életmódunk határozza meg – mindössze 25 százalékban függ a génjeinktől.”

Johanna Gilbro – természetgyógyász

„A tükör tárgyilagosabb: ő igazán ítéletet mond, néha kegyetlenül, de nem kever az ítéletbe érzelmeket.”

Olivier Bourdeaut – író

„Hogy kit látunk sugárzóan szépnek, mitől szép valaki? Ez talán életkortól függetlenül igaz: aki saját magával összhangban áll, és van egy egészséges önreflexiója.”

Lauter Adrienn – pszichológus, mediátor

„A külsőd megtervezése remek alkalom az önkifejezésre. Sőt, nagyszerű kommunikációs eszköz, majdnem önálló nyelv, ami a beszéd mellett vagy helyett borzasztó sok mindent elárul rólad a többi embernek. Mindig tudatosan használd ezt a nyelvet, azaz törekedj arra, hogy a ruháid, a stílusod téged mutassanak be, és ne másokat próbálj utánozni!”

Lakatos Márk – stylist

„Minden nő vonzó, aki magával szemben igényes. Az a nő, aki figyel a külsejére és a belsejére egyaránt, az nem tud nem szép lenni – az a nő csodálatos.”

Vastag Tamás – énekes

„A sikeres fogyókúra egyik legfontosabb összetevője, hogy fenn tudd tartani az akaraterődet. Az éhség, a sóvárgás, a kielégületlenség közt őrlődve megtépázódik az eltökéltség.”

Sylvia Tara – biokémikus

„A szép mindig érdekes, de az érdekes nem mindig szép.”

Veres Péter – író

„Az első benyomás a fontos! Ezért az arc és a gyönyörű smink mindennél fontosabb! A sminket tudni kell hordani!”

Tolvai Renáta – énekesnő

„Mit használ az ékes ábrázat és rendes termet, ha a lélek utálatos?”

Szlávy Pál – udvari kancelláriai tanácsos

„Egy kiegyensúlyozott, harmóniában élő nőt a környezete is szebbnek lát. Törekedjünk a belső béke megteremtésére! Ha ez megvan, a smink már csak a hab a tortán!”

Tenki Réka – színésznő

„Nem a szemceruza rajzolja gyönyörűvé a szemed. Hanem a lelked.”

Csitáry-Hock Tamás – író

„Csak egyszer tudsz jó első benyomást kelteni, az is tíz másodperc alatt lejátszódik. Kutatásokból kiderült, hogy legelőször a mosolyra és a tekintetre figyelünk fel.”

Yvonne Kort – dentálhigiénikus

„Öltözz magadnak és a férfinak, akit szeretsz (ha van ilyen)! A nők azért öltözködnek, hogy más nőket lenyűgözzenek – ezt felejtsd el! Felejtsd el!”

Karl Lagerfeld – divattervező


Jelentkezz még ma!

A jelentkezés egyszerű: ha 16 és 29 év közötti lány vagy, csak töltsd ki a jelentkezési lapot a tunderszepek.hu-n! Ha van saját portfoliód, azzal is indulhatsz, de ha nincs, akkor sincs semmi baj: profi fotós készít majd rólad csodás képeket. Ezután keresni fogunk, ha bekerültél az első fordulóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!