Tokaj hírei

2017.10.09. 13:24

Tokaji Szüreti Napok felvonulással és a polgármesterek borával

Tokaj - A hétvégén rendezték meg a három napos Tokaji Szüreti Napokat.

Tokaj - A hétvégén rendezték meg a három napos Tokaji Szüreti Napokat.

Tokaj bedugult. Legalábbis szombaton kora délután teljesen igaz volt ez az állítás, hiszen az ősz beköszöntét jelző Tokaji Szüreti Napok rendezvénysorozat második napján, a látványos szüreti felvonuláson nem csupán a belvárosban, de a környékén sem volt egyetlen üres parkolóhely sem és a főtér is megtelt.

A felvonulás és a köszöntők után a tokaj-hegyaljai polgármesterek a hagyományoknak megfelelően a nagyszínpadon adták össze jelképesen azt a szőlőt és aszút, amelyből majd elkészül a polgármesterek bora.

A kulturális programok mellett a kulináris élmények barátai is jól járhattak, hiszen a világhírű tokajit számos standon és pincészetben meg lehetett kóstolni.

A természetes édes borok mellett a száraz borok kedvelői is megízlelhették a nekik kedves tokaji nedűket és a korgó gyomrokat is lehetett csillapítani a bőséges ételkínálatból. Tokaj ezen a hétvégén is a szebbik arcát mutatta meg a várost és a Tokaj-Hegyalját kedvelőknek, akiktől bízvást várható, jövőre visszatérnek.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!