Tokaj hírei

2013.03.22. 08:42

Összefogással a minőségért!

Tolcsva - Bemutatkozó megbeszélésre hívta a Tokaj Kereskedőház Zrt. új vezérigazgatója Tokaj-Hegyalja országgyűlési képviselőit és polgármestereit a társaság központjába.

Tolcsva - Bemutatkozó megbeszélésre hívta a Tokaj Kereskedőház Zrt. új vezérigazgatója Tokaj-Hegyalja országgyűlési képviselőit és polgármestereit a társaság központjába.Goreczky Gergely – aki február elejétől látja el a borvidék legnagyobb borászatának vezetését – személyes bemutatkozása után beszélt a társaságnál jelenleg folyó átalakulásokról és az új menedzsment által elképzelt tervekről.

Kiemelte mondandójában a tokaji borvidék szőlőtermelőivel való korrekt partneri együttműködés fontosságát, amely elv alapján a Tokaj Kereskedőház minden vele szerződő termelőtől a jövőben is felvásárolja a termést. Hangsúlyozta a cég tudatos szerepvállalását és felelősségét a tokaji borok minőségi javulásában úgy, hogy az a borvidék minden termelőjének előnnyel járjon. A cég tervei szerint korszerű technológiai beruházások után további exportpiacok megnyerésével fogja a „Tokaji” márka felemelkedését segíteni, amely azonban csak borvidéki összefogással lehet sikeres.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!