Tiszaújváros hírei

2018.03.20. 11:32

Japán csúcstechnológia magyar szakértelemmel Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - Orbán Viktor: „Beruházások és fejlesztések csak biztonságos országban vannak…”

Tiszaújváros - Orbán Viktor: „Beruházások és fejlesztések csak biztonságos országban vannak…”

A japán csúcstechnológia és a magyar szakértelem összetalálkozása révén hétfőn délelőtt ünnepélyes keretek között felavatták – Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke részvételével – a Mol-csoport és a japán JSR Corporation együttműködése révén Tiszaújvárosban meg­épített, szintetikus gumit előállító üzemet.

A világviszonylatban is élenjáró technológiát alkalmazó gyár évente 60 ezer tonna műgumit állít elő – zömében az autóipar számára –, amelyből mintegy 50 millió darab autógumi készülhet el.

[related-post post_id="3800519"]

Orbán Viktor miniszterelnök beszédében kijelentette, hogy Magyarország azért fejlődik, mert biztonságos: „Beruházások és fejlesztések csak olyan országban vannak, amely biztonságos, biztonságos a jogrendszere, amelyben kiszámítható politikai viszonyok vannak. Csak olyan országban vannak beruházások, ahol a fizikai biztonság is rendelkezésre áll, vagyis nincs terrorveszély, és a közbiztonságot sem fenyegeti komolyabb kihívás.

ÉM-SZB


[related-post post_id="3800390"]

[related-post post_id="3800237"]

[related-post post_id="3800305"]

[related-post post_id="3800355"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!