Tiszaújváros hírei

2012.11.30. 13:38

TVK-Mali TK: az elit élén

Tiszaújváros - Az országos egyesületi rangsorban idén az élen végzett TVK-Mali Triatlon Klub tagjai közül négyen kiérdemelték kategóriájukban az „Év sportolója” címet, tizenketten I. osztályú minősítést szereztek, míg az „Aranyjelvényes”-ek száma tizennégy.

Tiszaújváros - Az országos egyesületi rangsorban idén az élen végzett TVK-Mali Triatlon Klub tagjai közül négyen kiérdemelték kategóriájukban az „Év sportolója” címet, tizenketten I. osztályú minősítést szereztek, míg az „Aranyjelvényes”-ek száma tizennégy.A Magyar Triatlon Szövetség a 2012-es eredmények alapján nemrégiben elkészítette a különböző rangsorokat és közzétette a minősített versenyzők listáját. A korábbi években is mindig az elitben jegyzett tiszaújvárosi TVK-Mali Triatlon Klub végzett az élen az országos egyesületi rangsorban, magabiztosan megelőzve a Budaörsi TKE és a Mogyi Baja-Pécs gárdáját.     

Az „Év sportolója” címet a következő versenyzők érdemelték ki, triatlon: Putnóczki Dorka (gyermek kcs., edzők: Fodor Ágnes, Filep Csaba, Horváth-Zelei Attila). Lehmann Bence (serdülő kcs., edzők: Lehmann Tibor, Fodor Ágnes, Horváth-Zelei Attila). Hankó Gábor (junior kcs., edzők: Lehmann Tibor, Fodor Ágnes, Horváth-Zelei Attila). Duatlon: Balogh Máté (junior kcs., edzők: Lehmann Tibor, Fodor Ágnes, Horváth-Zelei Attila).

Triatlonban  a felnőtteknél Balogh Bence, Benőcs Zoltán, Hankó Dávid, Török Dániel, Szűcs Rajmund, Szakály Zsuzsanna, a junioroknál pedig Balogh Máté, Hankó Gábor és Szakály Zsófia szerzett I. osztályú minősítést, míg duatlonban a junior „sorból” Balogh Máté, Hankó Gábor és Szakály Zsófia érdemelte ki ugyanezt a fokozatot.

Az  „Aranyjelvényes” szintet triatlonban  Marton Előd, Hunyadi Levente, Vizi Viktória (ifjúsági kcs.), Lehmann Bence (serdülő kcs.), Lehmann Csongor, Orosz Gergő, Mátyus Lili, Putnóczki Dorka (gyermek kcs.), duatlonban pedig Vizi Viktória (ifjúsági kcs.), Tóth Róbert Ferenc, Sebők Klaudia (serdülő kcs.), Lehmann Csongor, Mátyus Lili és Putnóczki Dorka (gyermek kcs.) teljesítette sikerrel.

- SZIS -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!