Tiszaújváros hírei

2012.06.05. 10:35

TVK-sok a „Kékes” élmezőnyében

Tiszaújváros - A TVK-Mali Triatlon Klub sportolói június 3-án, szombaton részt vettek a 15. alkalommal megrendezett Kékes Csúcsfutáson.

Tiszaújváros - A TVK-Mali Triatlon Klub sportolói június 3-án, szombaton részt vettek a 15. alkalommal megrendezett Kékes Csúcsfutáson.Ezen felül a hozzá kapcsolódó Samsung Hope Relay elnevezésű eseményen, melynek keretében - a futás előtt - 40 km-t kerékpáron tettek meg a résztvevők a Jászfényszaru-Mátrafüred között kijelölt szakaszon. A csapattal tekert a sokszoros ironman bajnok Kropkó Péter is. Az 1400 indulót jegyző csúcs-futáson, ahol 11,6 km alatt 650m szintkülönbséget kellett leküzdeniük az indulóknak, hogy elérjék Magyarország legmagasabb pontját, a TVK-sok közül többen az élmezőnyben végeztek.  Vizi Viktória a nők versenyében a 7., a férfiak között Hankó Gábor a 6., Balogh Máté pedig a 11. helyet szerezte meg.

- SZIS -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!