SZON TopAds

2011.04.21. 14:28

Mozi?

<p>Három film közül választhat az öt párosjegy nyertese.</p>

Rio

Animációs film; 96 min; 2011.

Rendezte: Carlos Saldanha 
Producer: Bruce Anderson, John C. Donkin 
Írta: Don Rhymer 

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság, a kaland felesleges, a repülés balesetveszélyes. Ám különös, és meghökkentően peches véletlenek sorozata úgy hozza, hogy kipottyan addig kényelmes életéből, és míg körülötte tombol a karnevál, ő kénytelen elfogadni azt, amit Rio adhat: izgalmat, kavarodást, sok új barátot, és előbb-utóbb a repülés örömét. 

Egzotikus helyszínek, fantasztikus brazil ritmusok (melyek létrehozásában Will.I.Am és a brazil, Sergio Mendez is közreműködik), és a szeretnivaló, nagyon vicces figurák biztosítják, hogy a JÉGKORSZAK alkotói új filmjükkel legalább olyan sikert arassanak, mint az előző trilógiával!


katt a trailerért!


Forráskód

Thriller; 93 min; 2011.

Rendezte: Duncan Jones 
Producer: Mark Gordon 
Írta: Ben Ripley 
Szereplők: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright

Egy szupertitkos katonai művelet végrehajtásával megbízott helikopterpilóta szokatlan küldetésre indul a Forráskód című akcióthrillerben. Duncan Jones rendező (Hold) szédületes filmjét, amelyben megdőlnek az időről és a térről alkotott fogalmaink, meghökkentő csavarok és felfokozott izgalmak jellemzik. Colter Stevens százados (Jake Gyllenhaal) egy száguldó vonaton tér magához, és fogalma sincs, hogyan került oda. Egy Christina nevű ismeretlen nő (Michelle Monaghan) ül vele szemben, aki viszont a jelek szerint azt hiszi, hogy ismeri őt. A százados a mosdóba menekül, ahol a tükörbe nézve egy másik ember arcát látja, a tárcájában lévő személyi igazolvány alapján pedig Sean Fentressnek hívják, és tanár. Ekkor hatalmas robbanás rázza meg a vonatot. A következő pillanatban Colter egy ultramodern elkülönítőben találja magát, ahol egy Goodwin nevű egyenruhás nő (Vera Farmiga) azt követeli, hogy számoljon be mindenről, amit látott. Colter kulcsfontosságú küldetésen vett részt, amelynek célja azonosítani a merénylőt, aki néhány órával korábban elpusztította a vonatot, és aki egy még nagyobb hatóerejű bomba felrobbantásával ezrek megölésére készül Chicago szívében. A "Forráskód" fedőnevet viselő szupertitkos program lehetővé teszi, hogy Colter egy párhuzamos valóságban rövid időre felvegye Sean személyiségét a végzet felé tartó vonaton. Valahányszor visszatér a szerelvényre, Colternek csak nyolc perce van, hogy megtalálja a merénylőt. Minden alkalommal újabb bizonyítékokra bukkan, de a gyanúsított egérutat nyer. Minél többet tud, annál biztosabb benne, hogy meg tudná akadályozni a robbanást - ha egyszer nem futna ki az időből. 


katt a trailerért!

Hopp

Családi vígjáték; 101 min; 2011.

Rendezte: Tim Hill 
Producer: Chris Meledandri 
Írta: Ken Daurio, Cinco Paul, Brian Lynch 
Szereplők: James Marsden, Kaley Cuoco, Elizabeth Perkins, David Hasselhoff, Russell Brand, Hank Azaria

Az animációt az élő szereplőkkel bravúrosan ötvöző HOPP Fredről, a munkanélküli naplopóról szól, aki véletlenül megsebesíti a húsvéti nyuszit, és át kell vennie a munkáját, amíg a nyuszi felépül. Miközben Fred a világ legzűrösebb vendégével küszködik, mindketten megtanulják, hogy mi kell ahhoz, hogy az ember végre felnőjön. 

Az Alvin és a mókusok rendezőjétől és a Gru íróitól és producereitől.


katt a trailerért! 

Játssz a belépőkért!

Nyerteseink:
- Hanuscsákné Jakab Tímea
- Kémeri Hajnalka
- Csernyik Róbertné
- Sajben Renáta
- Kása János

A játék nyerteseit a Facebookon, üzenetben értesítjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!