SZON TopAds

2011.02.07. 15:16

Megasztárok Nyíregyházán

<p>Páros belépőket sorsoltunk!</p>

Már csak 1 nap a Megasztár Gáláig!

Holnap este végre láthatja a közönség a Megasztár 5 Döntőseinek Gáláját Nyíregyházán.

A népszerű tehetségkutató műsor 5. szériájának legjobbjai holnap érkeznek a városba. A produkciót több hete tartó felkészülés előzte meg, amely nem csak az énekesek és táncosok, hanem a kiegészítő látványelemek koreográfiájának tökéletesítését is magában foglalta. Minden tekintetben egy kiemelkedő, látványos, zenés-táncos estére számíthatnak a résztvevők.

A show technikai csapata már korán reggel érkezik, majd Tolvai Renáta, Kökény Attila, Kállay-Saunders András, Lakatos Yvette, Giorgio, Szeleczki Dávid, a Fivérek és Patai Anna is követi őket kora délután. Az énekesek a tökéletes este érdekében még egyszer elpróbálják a teljes produkciót, hogy a legjobb formájukat mutassák a közönségnek és viszonozni tudják szeretetüket.

A kapukat 18.00 órakor nyitják a BUSZACSA-ban, és a szervezők közönségtalálkozóval is kedveskednek: 18.00-18.30 óra között a rajongók autogramot kérhetnek és fényképezkedhetnek kedvencükkel. A két és fél órás műsor 19.00 órakor kezdődik, amely garantált szórakozást nyújt majd.

A mai napon még lehet elővételben jegyeket vásárolni. Aki az utolsó napra hagyja, az szombaton egész nap tud jegyet vásárolni a BUSZACSA-ban.

Jó szórakozást!

Nyertesek:

  • Ignéczi Orsolya - ignecziek@...
  • Garda Tünde - gardatunde@...
  • Kaponyás Adél - beres.adel5@...
  • Vámosi Zsolt - vamosi63@...
  • Kondás Tímea - kondastimi@...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!