SZON TopAds

2011.01.26. 12:18

Dilemma

<p>Három film közül választhatnak újabb mozis játékunk nyertesei.</p>

A dilemma

Vígjáték 118 perc

Rendezte: Ron Howard 
Producer: Brian Grazer, Vince Vaughn 
Írta: Allan Loeb 
Szereplők: Vince Vaughn, Kevin James, Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum, Queen Latifah

Ronny, a megrögzött agglegény, és Nick, a boldog házasember főiskola óta tűzön-vízen át kitartottak egymás mellett. Most társak egy autótervező cégnél, és egy álomprojecten dolgoznak, ami befuttatná a cégüket. Ronny barátnőjével, Beth-szel és Nick feleségével, Genevával az oldalukon egyszerűen verhetetlenek. Ám Ronny világa a feje tetejére áll, amikor véletlenül meglátja Genevát egy másik férfival, és a fejébe veszi, hogy kideríti, hányadán állnak a dolgok. Magánnyomozása komikus káoszba torkollik, és megtudja, hogy Nicknek is megvannak a maga kis titkai. Az óra ketyeg, a feszültség nő, ahogy közeledik karrierjük legfontosabb prezentációja, és Ronnynak mérlegelnie kell, hogy mi történik, ha feltárja az igazságot a barátjának. 

Ron Howard (Frost/Nixon, Egy csodálatos elme, Apollo 13) új vígjátéka, Vince Vaughn (Páros mellékhatás, Szakíts, ha bírsz) és Kevin James (Férj és férj) főszereplésével. 


kattints a trailerért!

Boszorkányvadászat

Fantasy; 98 perc

Rendezte: Dominic Sena 
Producer: Charles Roven, Alex Gartner 
Írta: Bragi F. Schut 
Szereplők: Nicholas Cage, Ron Perlman, S.C. Moore, Claire Foy

Az Oscar-díjas Nicolas Cage (A nemzet aranya, A szellemlovas) és Ron Perlman (Pokolfajzat, Hellboy II - Az aranyhadsereg) főszereplésével készült ez a természetfeletti akció-kalandfilm, mely egy keresztes lovagról és legjobb barátjáról szól. Amikor több évtizednyi véres háborúzás után végre hazatérnek, szülőföldjükön gyilkos pusztítást végzett a pestis. Az egyházi vezetőknek meggyőződésük, hogy a járványért egy boszorkánysággal vádolt lány a felelős, ezért arra utasítják a két férfit, hogy a furcsa lányt vigyék egy elhagyatott kolostorba, ahol a szerzetesek egy ősi szertartás segítségével leveszik majd az átkát a vidékről. Az erejüket és bátorságukat próbára tevő veszedelmes, váratlan helyzetekben gazdag utazás során felfedezik a lány sötét titkát, és kénytelenek megküzdeni egy rettenetes hatalmú erővel, amely az egész világ sorsát eldöntheti... 


kattints a trailerért!

Rohanás

Akciófilm; 95 perc

Rendezte: George Tillman Jr. 
Szereplők: Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton

A szabadulás nem egyenlő a szabadsággal. Egy férfi (Dwayne Johnson) kiszabadul a börtönből, és tudja: legfontosabb feladata az, hogy megbosszulja a testvére halálát, akivel együtt vett részt egy félresikerült betörésben. Nem érdekli, hogy vannak-e tanúk. Nem finomkodik. Akinek része lehetett az árulásban, annak vége. Tudja, hogy csak néhány órája van. A nyomában egy zsaru (Billy Bob Thornton) és egy bérgyilkos (Oliver Jackson-Cohen). Ő mégis mindenen keresztülverekszi magát, hogy megtudja, pontosan mi történt azon a végzetes éjszakán, megtalálja a bűnöst, és a szemébe nézzen... 

Elképesztő tempójú, kegyetlen és ravasz akciófilm a műfaj nagyágyújával, Dwayne Johnsonnal, és egyik híres rosszfiújával, Billy Bob Thortonnal. A közkedvelt férfi szereplőkhöz csatlakozott a Terminátor - Megváltás című filmben is lenyűgöző Moon Bloodgood és a Kéjjel-nappal c. filmben is feltűnő Maggie Grace. 


kattints a trailerért!

Nyerteseink:

Kató Adrienn - [email protected]
Ács Tamás - [email protected]
Hanuscsákné Jakab Tímea - [email protected]
Jakab Zoltán - [email protected]
Tősér Tímea - [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!