szon-sportoldal

2013.02.04. 10:56

Varga Márton tizenegyese a junior gálameccsen

Kosárlabda - A fiatal nyíregyházi center pályára lépett az első alkalommal megrendezett kosárlabda junior All Star-gálán.

Kosárlabda - A fiatal nyíregyházi center pályára lépett az első alkalommal megrendezett kosárlabda junior All Star-gálán.

A Székesfehérváron rendezett Szent István-kupa korosztályos nemzetközi torna keretében első alkalommal került sor a junior All Star-gálára, amelynek keretében a keleti és nyugati országrész legjobb U18-as játékosai mérték össze tudásukat. A keleti csapat kezdősorában helyet kapott a Marso-NYKK centere, Varga Márton is, aki 11 pontot szerzett, de a mérkőzést így is az összeszokottabb nyugatiak nyerték meg 113–82-re. Ennél a korosztálynál az NYKK vezetőedzője, Ferenczi Tamás Zsoldos András szövetségi edző segítőjeként tevékenykedik.

Ami pedig az U16-os korosztály Szent István-kupáját illeti, a szakmai stábban ott is van nyíregyházi érdekeltség, hiszen Horváth Imre a szövetségi edző, míg Zentai Levente tölti be a technikai vezető szerepkörét. A magyar fiatalok 84–49-re verték a spanyol Alicantét és 70–55-re a szerbiai KK Sombort, majd 71–60-ra kaptak ki a horvát Cibona Zagreb legénységétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!