szon-sportoldal

2013.02.08. 09:15

Teremre termett csapatok

Labdarúgás - Vasárnap a selejtezővel rajtol, február 24-én a döntővel zárul a Joma Kupa teremlabdarúgó torna.

Labdarúgás - Vasárnap a selejtezővel rajtol, február 24-én a döntővel zárul a Joma Kupa teremlabdarúgó torna.Az évek óta jól bevált módi szerint, harminchat csapat részvételével rajtol vasárnap a Joma Kupa megyei teremlabdarúgó torna. A hat – Baktalórántháza Csenger, Gyulaháza, Nyírbátor, Levelek, Újfehértó – helyszín hat-hat együttes kezdi meg a csoportküzdelmeket: az első meccsek meglehetősen korán, reggel 8 órakor kezdődnek, míg az utolsó összecsapásokat 16.10-kor rendezik.

Legalábbis a tervek szerint, elvégre egy ilyen hosszúságú programban előfordulhatnak csúszások. A mérkőzések 2x15 percesek.

Szendrei József is jön

Érdekesség hogy az újfehértói csoportba egymás ellen játszik a Nyíregyházi Old-Boys, illetve az egyesület ifjúsági csapatát alkotó a Grund FC. Ráadásul éppen ezzel a találkozóval rajtol az ottani meccsdömping. Ugyancsak megjegyzésre élrdems, hogy a Gávavencsellő két együttest indít: a megyei másodosztályban szereplő mellett a harmadosztályú gárda is parkettre lép.

A címvédő Nyírkarász, amely az előző kiírás nagydöntőjében 3–2-re győzte le a Rohodot, a baktai csoportba kapott besorolást. A csoportok első négy helyezettjei jutnak tovább a huszonnégy csapatot felvonultató középdöntőbe (február 17. vasárnap), ahol szintén hatos csoportok lesznek – azzal a különbséggel, hogy az eseménynek ebben a szakaszában már csak az első, illetve a második helyen végző gárda kvalifikálja magát a nyolcas döntőbe. A február 24-én esedékes finálé a nyíregyházi Filo Focicsarnokban lesz.

Ahogy korábban megszokottá vált, a zárónapon a névadó szponzor képviseletében az egykori válogatott kapus, Szendrei József is tiszteletét teszi: a népszerű „Csámpi” minden bizonnyal a díjkiosztásban is aktív szerepet vállal.

KM-KT

Csoportbeosztás

A csoport, Gyulaháza

Mándok, Vásárosnamény, Barabás, Tuzsér, Pátroha, Gyulaháza.

B csoport, Baktalórántháza

Nyírjákó, Kemecse, Újdombrád, Nyírkarász, Napkor, Rohod.

C csoport, Levelek

Nyírmada, Gávavencsellő SE, Tiszavasvári, Volán-Sényő, Nyírbrony, Levelek.

D csoport, Újfehértó

Nyíregyházi Old Boys, Nyírtura, Szakoly, Gávavencsellő Sportbarátok SE, Nyírtelek, Grund FC.

E csoport, Nyírbátor

Nyírvasvári, Piricse, Balkány, Apagy, Encsencs, Nyírgyulaj.

F csoport, Csenger

Szamosbecs, Pátyod, Tarpa, Terem, Kocsord, Csenger.

Selejtező időpontja: február 10, vasárnap.

Középdöntő: február 17.

Döntő: Filo Focicsarnok, február 24.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!