szon-sportoldal

2013.02.26. 07:39

Szabályértelmezés a Spartacus focistáinak

Nyíregyháza - Hasznos fejtágítóval indították a hetet a Nyíregyháza Spartacus focistái. A tréning előtt Kurmai Zoltán játékvezető ellenőr adott tájékoztatást.

Nyíregyháza - Hasznos fejtágítóval indították a hetet a Nyíregyháza Spartacus focistái. A tréning előtt Kurmai Zoltán játékvezető ellenőr adott tájékoztatást. A kötelező oktatáson szemléletes példákkal mutatta be, hogy mikor és miért kell lappal büntetni (főszerepet kapott a szimulálás, a kezezés) a focistákat, mik a legfontosabb irányelvek a játékvezetésben. A tanulságos tájékoztatás után következett az edzés, amelyen valamennyi játékos részt vett. Ez örömteli, hiszen szombaton az Üllői úti fellépéssel már indul a tavaszi szezon. Miként arról már beszámoltunk, a szurkolók szerdán délután a bujtosi csarnokban öt órakor kezdődő ankéton kapnak felvilágosítást a célokról, és ismerhetik meg az új játékosokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!