szon-sportoldal

2013.02.25. 09:00

Mindkét apagyi csapat örülhetett

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz csapatbajnokságok: Az NB I-es és az NB III-as apagyi csapat is idegenben gyűjtötte be a két pontot, a nyírbátoriak nyerték az NB II-es, a kemecseiek az NB III-as megyei rangadót.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz csapatbajnokságok: Az NB I-es és az NB III-as apagyi csapat is idegenben gyűjtötte be a két pontot, a nyírbátoriak nyerték az NB II-es, a kemecseiek az NB III-as megyei rangadót.

Extraliga, férfi

ASE Szécsény–Nyírbátori ASE

9–1

A második helyezett otthonában a sérült Majoros Bence nélkül nem volt reális esélye a Nyírbátornak a győzelemre, ezért a klubnál erre a hétvégére az NB II-ben szereplő csapat eredményességére helyezték a hangsúlyt. Győzött: Bari 1.

NB I., férfi

Jászkun Volán–Apagy SE

6–12

A kiesés ellen küzdő szolnokiak mindent megtettek a pontszerzésért, de a taktikusan kitöltött mérkőzéslap a vendégcsapatnak kedvezett, és 1–8-as állást követően már nem volt kérdéses, hogy melyik fél szerzi meg a két pontot. Gy.: Nagy B., Berecki D., Hodász 3-3, Fodor G., a Nagy B., Fodor G. és a Hodász, Berecki D. páros 1-1.

NB II., férfi

Nyírbátori ASE II–Nyírmadai ISE

12–6

A megyei rangadón a kiegyensúlyozottabb játékerőt képviselő hazai csapat küzdelmes mérkőzésen tartotta otthon a két pontot, így megerősítette helyét a második pozícióban. Gy.: Kiss Zs., Tóth G., Bánhidi 3-3, Szöllősi T. 2 és a Szöllősi T., Bánhidi páros, illetve Sallai 3, Szabó S., Pacuk P. és a Sallai, Szabó S. páros 1-1.

Vásárosnaményi SE–Szerencs VSE

10–8

A beugró Mágocsi Sándor bravúros teljesítményével, végig vezetve, majd 8–8 után nagy hajrával nyert a naményi csapat. Gy.: Sztoj, Szilágyi Z. 3-3, Mágocsi 2, Misák és a Sztoj, Szilágyi Z. páros 1-1.

NB III., férfi

Várdai ASE–Trió-Maxi Kemecse SE

5–13

Az esélyesebb Kemecse érvényesítette a papírformát, és magabiztosan nyert. Gy.: Márföldi 2, Újvári, Pokol P., Varga P. 1-1, illetve Király Cs., Német T. 4-4, Joó Z. 2, Pataki Zs., a Király Cs., Német T. és a Joó Z., Pataki Zs. páros 1-1.

Miskolci EAFC–Apagy SE II

5–13

A dobogós helyezésért harcoló miskolciak ellen a beteg kulcsember, Szűcs Attila nélkül sem tévesztettek lépést az apagyiak, és 2–2 után egészen 12–3-ra húztak el, így a végén még két balszerencsés vereség is belefért. Gy.: Fodor I., Berecki Zs. 4-4, Oszlánszki L., Benga 2-2 és a Fodor I., Berecki Zs. páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!