szon-sportoldal

2013.02.05. 12:04

Irány a Bocskai, valamint Belfast

Ökölvívás - Szerdán kezdődik Debrecenben az 57. Bocskai Emlékverseny nemzetközi ökölvívó torna, amelyen húsz ország közel másfélszáz versenyzője nevezett. A rangos rendezvényre az NYVSC-Big Boxing két bunyósa készült.

Ökölvívás - Szerdán kezdődik Debrecenben az 57. Bocskai Emlékverseny nemzetközi ökölvívó torna, amelyen húsz ország közel másfélszáz versenyzője nevezett. A rangos rendezvényre az NYVSC-Big Boxing két bunyósa készült. A válogatott Hosszú Ferenc a 81 kilósoknál lép szorítóba, míg a 69 kilós Szilvai László tartalék (súlycsoportjában az Európa-bajnok Bacskai Balázs az első számú magyar induló), amennyiben valamelyik külföldi nem érkezik meg a szerda délelőtti mérlegelésre, akkor is is bunyózhat.

Két profi nyíregyházi öklöző szerdán Belfastba repül. A középsúlyú Nagy Lajos Márk és a nagypehelysúlyú Kassai Ignác vasárnapig egy észak-ír edzőközpontban készül közelgő megmérettetésére.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!