szon-sportoldal

2013.02.20. 09:33

Egymás ellen dupláztak az egyeki főtáblán

Egyek - Laskai Írisz kétszer is Juha Marinát győzte le a hajdúsági II. osztályú regionális újonc asztalitenisz ranglistaversenyen.

Egyek - Laskai Írisz kétszer is Juha Marinát győzte le a hajdúsági II. osztályú regionális újonc asztalitenisz ranglistaversenyen.

Az ország keleti felében található klubokhoz csatlakozott az utánpótlásneveléséről híres két budapesti egyesület, a Statisztika és Postás is, így a hajdú-bihari Egyeken rendezett kelet-magyarországi II. osztályú regionális lány ranglistaverseny mezőnye vetekedett az országos viadalokéval.

A NAC Nyíregyháza versenyzői az újonc kategóriákban voltak érintettek, és valamennyien a főtáblára kerültek. Az újonc II-es kategóriában Laskai Írisz, Novák Noémi és Juha Marina is „túlélte” a selejtezőkört, majd a főtáblán Laskai még ment egy kört (klubtársa, Juha kárára), és a négy közé jutásért a későbbi győztes, majd az újonc összevont kategóriát is megnyerő kecskeméti Drabant Anitától szenvedett vereséget.

Utóbbi korcsoportban a fenti hármakhoz Kovács Eszter is csatlakozott, és mind a négyen a főtáblára kerültek, ahol megismétlődött a másik versenyszámban is megrendezett nyíregyházi rangadó: Laskai Írisz megint legyőzte Juha Marinát. Hozzá hasonlóan még Novák Noémi jutott a legjobb 16 közé – összességében helytálltak a nyíregyházi lányok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!