szon-sportoldal

2013.02.26. 11:46

Csak nem deszkázzák be az ellenfél gyűrűjét

Nyíregyháza - A Szolnoki MÁV ellen szerdán hazai pályán kötelező nyernie a Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női NB-ben szereplő kosárlabda-csapatának.

Nyíregyháza - A Szolnoki MÁV ellen szerdán hazai pályán kötelező nyernie a Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női NB-ben szereplő kosárlabda-csapatának.

Dühítő vereséget szenvedett a múlt pénteken hazai pályán a Nyíregyházi FSE-NYKS, amely az amatőr női NB-ben egyetlen ponttal (73–74) maradt alul a második helyen álló TFSE-vel szemben. Szerdán a tabella másik régiójából kap ellenfelet a továbbra is negyedik helyen álló főiskolás csapat, hiszen a kilencedik pozícióban posztoló Szolnokot fogadja a Főiskolán, 15 órától.

– Nem önmagában a vereség dühített, mert a TF-től ki lehet kapni. Sokkal inkább az, hogy indiszponáltan játszottunk, a tetejébe a végén még fegyelmezetlenek is voltunk, hiszen nem azt játszottuk, amit megbeszéltünk – mondta még a pénteken történtekről Farkasinszki Gyuláné, az NYFSE-NYKS edzője.

– Juniorkorú játékosaink aztán sok mindent jóvátettek, hiszen a hétvégén kiharcolták korosztályukban a bajnoki döntőbe jutást. A Szolnok elleni mérkőzésen nehezen tudnám elképzelni, hogy hasonló végjáték legyen, mint pénteken, számunkra kötelező a győzelem, ami csak abban az esetben maradhat el, ha bedeszkáznák az ellenfél gyűrűjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!