szon-sportoldal

2013.02.25. 08:00

Biztos győzelemmel rajtoltak

Nyíregyháza - Vasárnap este megkezdte tavaszi menetelését az immáron Nyíregyháza Kézilabda Klub néven futó második vonalbeli férfi együttes. Szünet után felpörögtek a hazaiak és feltörték a békési falat. 

Nyíregyháza - Vasárnap este megkezdte tavaszi menetelését az immáron Nyíregyháza Kézilabda Klub néven futó második vonalbeli férfi együttes. Szünet után felpörögtek a hazaiak és feltörték a békési falat. Varga László játékosai a Békést fogadták a rajton és jól is kezdtek (2-0, 4-1). Aztán egyre több homokszem csúszott a hazai gépezetbe, az egykoron Nyíregyházán is játszó Mohácsi vezértelt békésiek pedig tartották a lépést, sőt a 21. percben rövid ideig vezettek is (10-11). A játékrész hajrájában aztán csak sikerül előnyt kiharcolniuk a hazaiaknak.

A második félidőre nagyot javult a nyíregyházi csapat, felpörgették a játékot, elsősorban támadásban jeleskedtek a fiatalok, így Szűcs Balázs, Erdős Zoltán és Kovács Ákos. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen fokozatosan elhúztak (19-14, 28-21, 35-25) és így magabiztos győzelemmel idnították a tavaszi szezont.

Kézilabda: Férfi NB I. B, Keleti-csoport

Nyíregyháza KK-Békés 35-26 (15-13)

Bujtosi csarnok, 600 néző, v. Dohány, Varga.

Nyíregyháza Kézilabda Klub: Gadnai - Szöllősi 3, Bécsi 2, Varga L. 8/3, Braun 4, Kovács 4, Vasas Gy. Csere: Oross (kapus), Tarnavölgyi, Dobos 2, Erdős 5, Bursac, Szűcs 7/1. Edző: Bartha Dénes.

Kiállitások: 14, illetve 12 perc.

Hétméteresek: 4/4, illetve 8/6.

Ifi: 36-35.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!