szon-sportoldal

2013.02.05. 12:10

Ahol alakulnak a dolgok

Labdarúgás -  A nyírgyuljai futballcsapattal kapcsolatban nem szükséges fejszámlóművészt alkalmazni, midőn górcső alá vesszük a játékosfronton történt téli változásokat. A csapat három új szerzeménnyel a soraiban készül.

Labdarúgás -  A nyírgyuljai futballcsapattal kapcsolatban nem szükséges fejszámlóművészt alkalmazni, midőn górcső alá vesszük a játékosfronton történt téli változásokat. A csapat három új szerzeménnyel a soraiban készül.Távozó labdarúgóból például csupán egy akadt: Újfalusi Árpád hagyta el a megyei első osztályú gárdát – immár az osztálytárs Balkányt erősíti.

Mindeközben három friss szerzeményt mutathat fel a tavaszi idénynek a hetedik helyről nekirugaszkodó egyesület. Miként korábban jeleztük: a kállósemjéni Lakatos János, illetve a teremi Kónya Márió egyaránt középpályásként vethető be. A támadórészlegben nyújthat maradandót Jeney Domokos, aki a Hajdú-Bihar megyei első osztályban szereplő Kabától érkezett.

Kocsis is elkezdheti

Nem mellékes tényező, hogy a szeptemberben súlyos bokasérülést szenvedett, majd műtéti beavatkozásra kényszerült Kocsis Pál – a tervek szerint – február derekán elkezdi a munkát.

– Azt gondolom, időarányosan jól állunk – jelezte Lukács Tibor, a Gyulaj trénere. – Heti kétszer járunk a nyírbátori műfüves pályára edzeni, egyszer pedig helyben, a nyírgyulaji tornateremben is mozgunk és elmondhatom, a srácok alig-alig hiányoznak. Erre jönnek még a bátori tornán játszott meccsek, úgyhogy eddig sikerült elvégezni a tervezett munkát. Alakulnak a dolgok...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!