szon-sportoldal

2013.02.18. 14:17

A Hódos Imre emlékversenyen hódítottak

Birkózás - Hódos Imre olimpiai bajnok birkózó emlékére rendeztek meghívásos szabadfogású utánpótlás versenyt – Hajdúnánáson.

Birkózás - Hódos Imre olimpiai bajnok birkózó emlékére rendeztek meghívásos szabadfogású utánpótlás versenyt – Hajdúnánáson. Az esemény, immár hagyományosan, a nagyszerű sportember emléktáblájának megkoszorúzásával kezdődött. Népes mezőny gyűlt össze az olimpikonunkról elnevezett tornateremben: 170 induló – köztük ukrán tehetségek – küzdöttek az érmekért. Megyénket a Bökönyi DSE, a balkányi Cellspan SE, és a nyíregyházi Nyírsport SE képviselte a ifjú reménységek megmérettetésén.

KM

Birkózás

Gyermek I. korcsoport. 29 kg: 1. Felföldi Szabolcs (Bököny DSE).

Diák I. korcsoport. 32 kg: 3. Gilányi Alex (Cellspan SE) és Horváth Tamás (Bököny DSE). 46 kg: 5. Kobellák Bence (Bököny DSE).

50 kg: 5. Csiszár Tibor (Bököny DSE). 69 kg: 3. Gura Zsombor (Cellspan SE). 85 kg: 1. Barna Csaba (Bököny DSE), 2. Tóth Márton (Nyírsport SE). +85 kg: 2. Vasas Vencel (Nyírsport SE).

Serdülő korcsoport. 46 kg: 3. Lovas János (Bököny DSE). 58 kg: 3. Turán Mátyás (Cellspan SE).

A csapatversenyben a Bököny DSE a hatodik helyen végzett.

Kép (02.20/10 birko): A bökönyi, balkányi és a nyíregyházi egyesület reménységei is szőnyegre léptek az emlékversenyen

Fotó: tudósítónktól

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!