szon-sportoldal

2013.01.30. 11:58

Szabónak nehéz lesz bevarrni...

Labdarúgás - Noha a kemecseiek vezetik a bajnokságot, nem ülnek ölbe tett kézzel. Három régi-új szerzemény mellett Kiss Dávid is csatlakozott a kemecsei csapathoz.

Labdarúgás - Noha a kemecseiek vezetik a bajnokságot, nem ülnek ölbe tett kézzel. Három régi-új szerzemény mellett Kiss Dávid is csatlakozott a kemecsei csapathoz.A megyei első osztályú futballcsapat előnye három pont a legfőbb ellenlábas, Nagykállóval szemben, ami éberségre int – egyben erősítésre sarkalta az illetékeseket. A szakmai stáb nem is bízott semmit a véletlenre: a négy téli szerzemény közül három abszolút ismerős a gárda körletében.

Élesben bizonyíthat – Éles

A kapus, Szabó Attila példának okául alig fél esztendőt töltött távol: a nyáron az NB III-as Nagyecsedhez igazolt, most pedig visszahúzta a szíve. Ruska Tamás ugyancsak jó néhány szezont lehúzott korábban a Kemecse szerelését viselve: a huszonöt esztendős jobb oldali támadó 2011 augusztusában távozott Tiszakanyárra, mígnem ismét csatlakozott az Ádámszki Róbert játékos-edző irányításával készülő legénységhez. A télen az „osztálytárs” Nagyhalásznak kölcsön adott középpályás Éles Csaba a harmadik régi-új szerzemény. A huszonnégy éves Kiss Dávid viszont valóban januárban debütált a gárdában: a Balmazújvárosban és Létavértesen is megfordult bal oldali támadó szintén Nagyecsedről érkezett.

A beilleszkedést megkönnyítendő, Kiss, miként a többiek rendszeresen pályára lép a nyírbátori I. Arany Fácán műfüves tornán, amelyen – cseppet sem mellékesen – négy forduló után hibátlan teljesítménnyel csoportelső a Kemecse.

Ketten Szakolyban

Rájuk vár a feladat, hogy pótolják az időközben elköszönt játékosokat. Ahogy azt már megpendítettük, az őszi góllövőlistát huszonhárom góllal uraló Kovács István éppen a rivális Nagykállóhoz szegődött. Kromplák Gyulát „kikölcsönözte” az egyesület, mégpedig a kiesés elkerülésért hadakozó Szakolyhoz. Nem ő az egyetlen eddig Kemecsén szereplő labdarúgó, aki a bentmaradásért küzdő együttest próbálja segíteni – Iván Zsolt is követi a cerberust.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!