szon-sportoldal

2013.01.28. 10:02

Klampár Tibor vereséggel távozott Nyírmadáról

Asztalitenisz csapatbajnokságok - Sallai Zoltán legyőzte a korábbi világbajnokot – igaz, Klampár csapata, a Szécsény végül megszerezte a győzelmet.

Asztalitenisz csapatbajnokságok - Sallai Zoltán legyőzte a korábbi világbajnokot – igaz, Klampár csapata, a Szécsény végül megszerezte a győzelmet.

NB II., férfi

Nyírmadai ISE–ASE Szécsény II

5–13

Nagyon küzdelmes mérkőzésen szorosabb eredményt is elérhetett volna a nyírmadai csapat, amelynek tagai közül a végül nyeretlenül maradt Szabó Sándor és Passzternák András is kimagasló formában játszott, de Sallai Zoltán büszkélkedhet azzal, hogy legyőzte az egész NB II-es mezőnyből kiemelkedő Nagy Miklóst valamint a korábbi világbajnok Klmapár Tibort. Győztek: Sallai 4, Pacuk P. 1.

Vásárosnaményi SE–Gödi SE

10–8

A hazai csapat Szilágyi Zoltán és Sztoj Mihály vezérletével a végeredménytől biztosabban győzte le a felsőházhoz tartozó ellenfelét. Gy.: Szilágyi Z., Sztoj 3-3, Tuckanjuk 2, Misák és a Sztoj, Szilágyi Z. páros 1-1.

Tiszaújvárosi SC II–Nyírbátori ASE II

6–12

A várt jó színvonalú, egyben küzdelmes mérkőzést játszotta a nyírbátori csapat, és a kiegyensúlyozott teljesítmény döntötte el a javára a két pont sorsát, aminek birtokában megcélozta a dobogó második fokát. Gy.: Bánhidi, Kiss Zs., Tóth G. 3-3, Héder 2 és a Kiss Zs., Tóth G. páros.

NB III., férfi

Trió-Maxi Kemecse SE–Apagy SE II

4–14

A kemecsei csapat nem volt megfelelően felkészülve az ilyen jellegű a rangadóra, és a döntő szettes mérkőzésekből is az apagyiak jöttek ki jobban. Gy.: Király Cs., Német T., Joó Z. és a Király Cs., Német T. páros 1-1, illetve Fodor I., Berecki Zs., Szűcs A. 4-4, Nyikos R. és a Fodor I., Berecki Zs. páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!