szon-sportoldal

2013.01.31. 12:35

Emberfeletti munkával takarították le a pályát

Labdarúgás - A nyírbátori műfüves tornán rendszeresen megmutatja magát a Szatmár Unió FC NB III-as futballcsapata. A nem kevés izgalmat sejtető tavaszi szezonra melegítő együttes szerdán lejátszotta első hazai felkészülési mérkőzését is.

Labdarúgás - A nyírbátori műfüves tornán rendszeresen megmutatja magát a Szatmár Unió FC NB III-as futballcsapata. A nem kevés izgalmat sejtető tavaszi szezonra melegítő együttes szerdán lejátszotta első hazai felkészülési mérkőzését is.A megyei másodosztályú Carmo-csoportban listavezető Csengerrel szemben 7–0-ra nyert az SZUFC, amely február 1-én, vagyis pénteken (kezdés: 14.30), rangos ellenfelet fogad. A Virovecz Pál irányította gárda román NB.II-ben szereplő, a bajnokság mellett saját országának kupasorozatában is remeklő Szatmárnémetivel találkozik.

Ami a legnagyobb izgalmat jelentheti a Virovecz-legénység számára: a pályát, már szerdán is, csak emberfeletti erőfeszítések árán sikerült játékra alkalmassá varázsolni, s csak reménykedni lehet abban, hogy a tervezett időpontban nem lesz akadálya a nívósnak tűnő edzőmérkőzés megrendezésének. 

Ezzel a meccsdömping, még nem ér véget Opreáéknak, ugyanis a jelenleg napközis rendszerben készülő csapat, vasárnap, a műfüves kupán, Nyírbátorban, a Gyulaháza ellen, a heti harmadik meccsén, azért fog küzdeni, hogy ki tudja harcolni a csoportjában a második helyezést.

„Éles derbi” lesz Élesékkel, az az egy már biztos...

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!