szon-sportoldal

2013.01.18. 12:25

Csatár állt csatasorba

Labdarúgás - A visszatérő ukrán, Alekszandr Hrickevics a tuzsériak első téli szerzeménye – gyaníthatóan nem az utolsó. Noha a tuzsériak az elmúlt hét végén debütáltak az I. Arany Fácán műfüves tornán – a felkészülést hivatalosan csak szerdán, magyarán a második nyírbátori fellépés előtt kezdék el. Mégpedig kissé hézagos létszámban.

Labdarúgás - A visszatérő ukrán, Alekszandr Hrickevics a tuzsériak első téli szerzeménye – gyaníthatóan nem az utolsó. Noha a tuzsériak az elmúlt hét végén debütáltak az I. Arany Fácán műfüves tornán – a felkészülést hivatalosan csak szerdán, magyarán a második nyírbátori fellépés előtt kezdék el. Mégpedig kissé hézagos létszámban. A megyei első osztályú futballcsapat vezetősége arról már korábban értesült, hogy Csire Gábor máshol kívánja folytatni pályafutását, elvégre a szélső középpályás ezt az őszi idény végén tisztességesen közölte. Ugyanakkor akadnak más hiányzók is. Ombodi Tamás és Tóth Máté egyelőre nem jelentkezett, további sorsuk tehát kérdőjeles. Persze, a változatlanul Dancs Béla játékos-edző által irányított, nyolcadik helyen posztoló legénység erősítésre is törekszik.

Újabb érkezőkre várva

Ennek eredményeként alig néhány hónap kihagyást követően visszatér az ukrán Alekszandr Hrickevics: a huszonheteik életévét január 12-én betöltő csatár korábban családi okok miatt távozott. A jelek szerint rá tehát számíthat majd a bentmaradásért vívott meglehetősen rázósnak ígérkező harcban a szakmai stáb, amelynek tagjai belső védő, valamint szűrő középpályás igazolásán fáradoznak. Gyaníthatóan tehát nem az újfent csatasorba állt támadó lesz a Tuzsér utolsó téli szerzeménye...

Ami a Tisza-partiak programját illeti: a bátori esemény másodi körében az NB III-as Szatmár Unió FC ellen mutatják meg magukat – az összecsapás szombat délelőtt, 10 órakor rendezik.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!