szon-sportoldal

2010.08.26. 09:56

„Csókos” eldönti, ha „Tocsi” engedi...

<p>A labdarúgó megyei II. osztály 3. fordulójának mérkőzéseit bonyolítják le a a hét végén.</p>

Díjözön-csoport
Tippel: Pekács Zsolt, az Ófehértó játékos-edzője.
Vasárnap. Kállósemjén (10.)–Nyírbogdány (8.): – Hazai győzelemre tippelek.
Napkor (16.)–Kálmánháza (6.): – Ez az a meccs, amely döntetlenre végződhet.
Geszteréd (5.)–Nyírvasvári (2.): – A Geszteréd hazai pályán folytathatja jó sorozatát.
Nyírpazony (14.)–Máriapócs (4.): – A Máriapócs eddig hibátlan, nem lepne meg, ha ez vasárnap így maradna.
Vasmegyer (13.)–Levelek (12.): – A leveleki csapat jobbnak tűnik, akár nyerhet is.
Apagy (11.)–Nyírlugos (3.): – Az Apagy hazai pályán még egyszer nem fog botlani. Legalábbis egymás után kétszer nem...
Nyíribrony (7.)–Kölyök SC (15.): – Az Ibrony otthon begyűjti a három pontot.
Ófehértó (9.)–Nagykálló (1.): – Hazai pályán csak a győzelem elfogható, bár tudjuk, nem lesz egyszerű dolgunk az éllovassal szemben.

Selyember-csoport
Tippel: Kun Miklós, a Vaja edzője.
Vasárnap. Szabolcsveresmart (16.)–Rohod (5.): – A rutinosabb, jobb játékosállománnyal rendelkező Rohod nyer.
Újdombrád (10.)–Pap (11.): – Döntetlengyanús.
Demecser (12.)–Nyírtass (14.): – Egyértelműen demecseri győzelmet várok.
Záhony (1.)–Fényeslitke (7.): – Az eddig elért eredmények azt mutatják, a Záhony múltjához méltóan szerepel, egy évnél többet nem akar a megye kettőben tölteni.
Anarcs (8.)–Dombrád (4.): – Ikszet tippelem.
Pusztadobos (15.)–Petneháza (13.): – A Pusztadobos nagyon akar és úgy érzem, győzni is fog.
Kék (3.)–Tiszamenti SE (6.): – Ennyi NB-s múlttal rendelkező futballistával, és licences edzővel elég a szakvezetőnek a jegyzőkönyvet megírni. hazai pályán nyer a Kék.
Vaja (8.)–Pátroha (2.): – Még hazai pályán is csak a lelkes, fegyelmezett jártékban bízhatok a jobb képességű pátrohai csapattal szemben. Pontot, pontokat várok a meccstől.

Carmo-csoport
Tippel: Orosz András, a Vámosoroszi edzője.
Szombat. Kölcse (3.)–Gelénes (15.): – A Kölcse bekezdett, akárcsak tavaly, remélem, most tovább tart jó sorozata. Ezen a hét végén is örülni fognak, legalább három lesz közte. A meccs után folyni fog a becsi alma...
Beregdaróc (10.)–Tyukod (13.): – Nem ismerem a daróci csapatot, a tyukodit igen, nekik szorítok, a 11-es pedig be kell rúgni. Gyerünk Kasu!
Nábrád (14.)–Nyírcsaholy (1.): – Gólerős csapat a Csaholy, de a hazai pályán a fiatal nábrádi csapat mindent meg fog tenni a győzelemért – „Sirilla” irányításával.
Vámosoroszi (6.)–Nyírmeggyes (2.): – Az alapjátékunk jó, szépen felépítjük támadásainkat, csak a 16-oshoz érve, nem tudom miért, határozatlanokká válunk. Mondom ezt annak ellenére, hogy az elmúlt hét végén, idegenben hatot rúgtunk... A szövetséggel megbeszéltem, hogy a kapunkat előrehozzuk a tizenhatos vonaláig, akkor legyőzzük az igen jó játékosokból álló Meggyest.
Vasárnap. Nagydobos (11.)–Tiszakóród (5.): – A Dobos hetet kapott, a Kóród hetet rúgott legutóbb. Ebből, most mi lesz? Majd a „Csókos” eldönti, ha „Tocsi” engedi...
Porcsalma (16.)–Szatmárcseke (8.): – A hazaiak lehet, nem vették észre, de megkezdődött a bajnokság. Ébresztő van és győzelem lesz!
Tunyogmatolcs (9.)–Tisztaberek (7.): – Matolcson nagy a pálya, gyorsak a srácok, nem a mezőny közepén a helyük. De a berki csapatban is ott van a két, villámlábú Lázár-gyerek, akiket nehéz tartani, okozhatnak szörnyű perceket Mikeséknek.
Mérk-Vállaj (12.)–Csenger (4.): – Még nem ismerem a hazai csapatot, de ha a Csenger nem csak egy félidőt játszik, hanem kilencven percet, marad az élmezőnyben, hisz ott a helye. Ugye, Roland?!

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!