szon-sportoldal

2008.03.04. 11:29

Teremiékkel teremhet babér az Ibronynak

<p>A labdarúgó megyei II. osztály Díjözön-csoport tavaszi idényének a hatodik helyéről rugaszkodik neki a Nyírgyulaj. Hüse Gábor legénysége két játékost vesztett az átigazolási időszakban.</p>

Dobos József immár a Nyírbátort, Sivadó Péter pedig a Nyírvasvárit erősíti. Ugyanakkor az ófehértói Orosz Zsolt és a máriapócsi Lóránt Péter személyében két friss szerzemény csatlakozott a csapathoz, Gerstmayer Rudolf több hónapos kihagyás után újrakezdte a futballt, míg Szilágyi Zsolt külföldről tért vissza.

A hetedik Kék bázisán jóval csendesebben telt a tél – mindössze Lukács Csaba távozott Beszterecre, az érkezési oldalon a nagykállói Paulik István neve szerepel.
Annál inkább belehúzott a nyolcadik pozicíóban posztoló Nyíribrony.

Az ősszel bevetett emberek közül a Znamecz Zoltán, Racskó András, Szabó Zoltán trojka abbahagyta, Nagy Attila a Székelyt választotta. Fogarasi Zoltán edző nem kevesebb, mint hét újoncra számíthat: Teremi Richárd, Kriser Krisztián és Simon Gábor eleddig a Kölyök SC-t segítette, a kálmánházi Bíró Zoltán, a bashalmi Kóka Sándor szintén bemutatkozásra vár. A névsor a nyírpazonyi Máté Krisztiánnal, valamint a Nyírsulitól elcsábult Kóka Krisztiánnal teljes.

A kilencedik Levelek házatáján bombasztikus hírek nélkül pergett le a bajnoki szünet. A Majláth Sándor, Makai Csaba páros Kótajba költözött, őket a Napkorról hazatért középpályás, Soltész Miklós, illetve – az asztaliteniszben is villogó – Juhász Zoltán hivatott pótolni.

Jelentős mocorgás volt tapasztalható az őszi szezont tizedikként záró, újonc Nyírpazony berkein belül. Belicza Gábor, Bakos Csaba és Szalontai Zoltán elhagyta a gárdát – mindhárman a Nyírtura színeiben rúgnak labdába a folytatásban, Papp Norbert az „osztálytárs” Ófehértóhoz szegődött, Máté Krisztián a Nyíribronyt segíti a továbbiakban. A tréner Seregi Mihály legénysége hat játékossal gyarapodott: a védelmet acélosíthatja a tiszalöki Szobonya Péter, miként a piricsei Opre Árpád és a pusztadobosi Farkas Szabolcs. A Balogh Péter, Oszlánszki Péter alkotta kettős Újdombrádról köszönt el, elfogadva a pazonyiak ajánlatát.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!