Szikszó hírei

2019.02.07. 14:16

Pontokat gyűjthetnek autóért Szikszón

Szikszó - Különleges akcióval és játékkal kedveskedik lakosainak a születésnapos város.

Szikszó - Különleges akcióval és játékkal kedveskedik lakosainak a születésnapos város.

Idén ünnepli várossá nyilvánításának harmincadik évfordulóját Szikszó – olvashatták korábban lapunkban.

Játékot is

A Szikszó30-ra keresztelt programsorozat számos érdekességet, programot, rendezvényt kínál majd egész évben. Emellett pedig egy játékot is. Az állandó lakhellyel rendelkező, 18 évet betöltött lakosokat ugyanis pontgyűjtő játékra invitálták, értékes nyereménnyel. Ehhez programokat kell látogatni, amelyek sorában nemcsak a város által kezdeményezett fesztiválokat, hanem az egyesületek, civil szervezetek, egyházak közösségi rendezvényeit is az ünnepségsorozat részévé tették a szervezők.

Jelenleg hatvan program csatlakozott a Szikszó30-hoz. A rendezvénysorozat január 26-án indult egy bokszgálával, és december 24-én zárul. A szikszói állandó lakosok maximum öt programkártyát igényelhetnek. Aki az év során 30 rendezvényen részt vesz, azaz harminc pecsétet gyűjt, az lehet részese a december 31-i, szabadtéri szilveszteren megrendezett sorsolásnak, ahol a fődíj egy autó lesz.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!