Ultiverseny

2021.11.08. 18:37

Ultiversenyre várják a környék legjobb kártyásait Szerencsen

A szerencsi Tippromban hagyomány a novemberi ultiverseny, immár 93. alkalommal ülnek asztalhoz a legjobb zsugások.

A közelmúltban alapos ráncfelvarráson esett át a szerencsiek kedvenc romkocsmája, a Tipprom. A kívülről teljesen megújult vendéglátóhely új homlokzatot, tetőt, szigetelést és nyílászárókat kapott, odabent viszont ugyanaz a hamisítatlan romkocsma hangulat várja a vendégeket, amit már megszokhattak a szerencsiek. November 13-án, szombaton pedig várnak mindenkit, aki asztalhoz ülne és megmérettetné magát ultiban.

A Tipprom versenyeit évente 4-5 alkalommal rendezik meg és egyre többen vesznek részt rajta. Megyeszerte érkeznek játékosok az ultiversenyekre, de az sem ritka, hogy az ország más részeiről ülnek asztalhoz versenyzők Szerencsen. A versenyeket svájci rendszer szerint bonyolítják, általában öt fordulóban. A legjobban szereplőket nyereményekkel díjazzák.

A jó hangulatról egy remek közösség, a Tipprom kínálata és egy gulyáságyú hívatott gondoskodni. A versenyről és a nevezésről további információkat a szervező Nagy József adhat, akit az érdeklődők a +36 70 329 0647 telefonszámon érhetnek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!