Szerencs hírei

2018.01.30. 13:03

Szalagot kaptak az elsőbálozók Szerencsen

Szerencs - Ez a Polgári Bál immár a tizenharmadik volt a sorban.

Szerencs - Ez a Polgári Bál immár a tizenharmadik volt a sorban.

A farsangi időszak egyik kiemelkedő szerencsi eseménye a helyi Polgári Együttműködés Egyesület által szervezett, Polgári Bálként köztudatba vonult táncos est.

Az immár tizenharmadik alkalommal megtartott program nemcsak nívójával, hanem kitűzött céljaival is kiemelkedik a hasonló rendezvények közül, lévén a bevételt hagyományosan jótékonysági célokra fordítják. A januári Polgári Bálon fővédnöki szerepet vállalt Koncz Ferenc polgármester.

Köszöntés

A táncos esten az idén sem maradhatott el az elsőbálozók köszöntése, a fiatal hölgyek karjaira Koncz Ferenc kötötte fel az emlékszalagokat.

A Polgári Bált ­megtisztelte jelenlétével Török Dezső, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke, ­Negrutz Ágoston, a közgyűlés főtanácsosa, dr. Ináncsi ­Tünde, a Szerencsi Járási Hivatal vezetője, Szabó ­Árpád, a Szerencsi Tankerületi Központ igazgatója, Kovács Enikő, a Szerencsi ­Szakképzési Centrum ­főigazgatója.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!