Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.05.20. 10:29

Két ember füstmérgezést szenvedett egy nyíregyházi lakástűzben

Nyíregyháza - Két ember füstmérgezést szenvedett egy nyíregyházi lakástűzben a Nyár utcán, hétfőn tudtuk meg nem hivatalos forrásból.

Nyíregyháza - Két ember füstmérgezést szenvedett egy nyíregyházi lakástűzben a Nyár utcán, hétfőn tudtuk meg nem hivatalos forrásból.Egy többszintes épület első emeletén keletkezett tűz hétfő délelőtt Nyíregyházán. A Nyár utcai lakás szobájának berendezései tárgyai égtek. A riasztást követően a katasztrófavédelem nyíregyházi tűzoltói rövid idő alatt megfékezték a lángokat, két ember viszont füstmérgezést szenvedett, őket a helyi Jósa András Oktató Kórházba szállították a mentők. Az oltás utáni eljárás a keletkezési okot próbálta tisztázni, ennek során úgy találták, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint bűncselekmény gyanúja merült fel, ezért a Katasztrófavédelmi Műveleti Szervezet szakemberei megkezdték a helyszíni vizsgálatokat. Az eljárásba a Nyíregyházi RK is bekapcsolódott. Nem hivatalos értesülés szerint a spájzban keletkezett tüzet gyermekjáték előzhette meg.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!