Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.23. 11:33

Visszavont figyelmeztetés

Nyíregyháza - Az OMSZ visszavonta a térségünkre vonatkozó figyelmeztető jelzését, ezért a rendkívüli helyzet miatt bevezetett 24 órás központi NYÍRVV ügyeletet és telefonszám működtetése is megszűnt, visszaállítva az eredeti működési rendet.

Nyíregyháza - Az OMSZ visszavonta a térségünkre vonatkozó figyelmeztető jelzését, ezért a rendkívüli helyzet miatt bevezetett 24 órás központi NYÍRVV ügyeletet és telefonszám működtetése is megszűnt, visszaállítva az eredeti működési rendet. A NYÍRVV munkatársai a hétvégén folytatják a balesetveszélyessé vált fák eltávolítását – kapta szerkesztőségünk a tájékoztatás szombat délelőtt Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Polgármesteri Kabinetétől.

Jelenleg Nyíregyháza egész területén helyreállt és működik az áramszolgáltatás. Egyedi meghibásodás még előfordulhat, amit továbbra is az E.ON 06/80/210-310-es telefonszámán lehet bejelenteni.

Országos előrejelzés szerint szombaton északkeleten, keleten túlnyomóan napos idő ígérkezik. Számottevő csapadék nem várható, csupán néhol lehet hószállingózás. Az északi szelet északkeleten kísérhetik erős széllökések. Késő este általában -3 és +3 fok között alakul a hőmérséklet, de északkeleten ennél hidegebb lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!