Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.15. 13:54

Járhatatlan utak szerte a megyében

Nyíregyháza -  A 38-as főútvonal forgalmát a rendőrség folyamatosan ellenőrzi, a teherforgalmat korlátozzák, a 36-os számú főút járható – közölte Tamásné Berki Bianka r. őrmester, a Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.

Nyíregyháza -  A 38-as főútvonal forgalmát a rendőrség folyamatosan ellenőrzi, a teherforgalmat korlátozzák, a 36-os számú főút járható – közölte Tamásné Berki Bianka r. őrmester, a Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője. – Jelenleg a Paszab-Ibrány, az Újfehértó- Hajdúdorog, az Újfehértó-Kálmánháza, a Kemecse- Nagyhalász, a Dombrád- Nyírtass, a Nagyhalász-Tiszarád, a Nagyhalász-Nyírbogdány és a Kemecse-Nyírbogdány közötti útszakasz járhatatlan.

A főutak és mellékutak megyeszerte csúszósak, jegesek, néhol járhatatlanok. A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy aki teheti, ne induljon útnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!