Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.16. 11:42

Gyűjtik a tönkre ment élelmiszert

Nyíregyháza - Ahol a rendkívüli időjárás következtében hosszú ideig szünetelt vagy még most szünetel az áramszolgáltatás, és emiatt a hűtőszekrényekben, fagyasztókban tartott élelmiszer tönkrement, a lakosság leadhatja a NYÍRVV Nonprofit Kft. Állategészségügyi Telepére (Zombori bokor 2-4.).

Nyíregyháza - Ahol a rendkívüli időjárás következtében hosszú ideig szünetelt vagy még most szünetel az áramszolgáltatás, és emiatt a hűtőszekrényekben, fagyasztókban tartott élelmiszer tönkrement, a lakosság leadhatja a NYÍRVV Nonprofit Kft. Állategészségügyi Telepére (Zombori bokor 2-4.).Itt a társaság igazolást ad ki a megromlott, fertőzésveszélyes termékek átvételéről, s ezzel az igazolással később érvényesíthető lesz az E.ON felé benyújtott kártérítési igény. Az Állategészségügyi telepen társaság munkatársai 8-tól 20 óráig veszik át a tönkrement élelmiszereket – tájékoztatta szerkesztőségünket a NYÍRVV Nonprofit Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!