Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.13. 16:05

Ötven tonna hidegaszfalt kerül a város útjaira

Nyíregyháza - A csapadék és a hőingadozás miatt az ilyenkor megszokottnál is több munkára van szükség ahhoz, hogy a városüzemeltetés rendbe tegye Nyíregyháza közútjait. Szerda délután a megyeszékhely polgármestere, dr. Kovács Ferenc személyesen tekintette meg a Szent István utca elején zajló aszfaltozási munkálatokat.

Nyíregyháza - A csapadék és a hőingadozás miatt az ilyenkor megszokottnál is több munkára van szükség ahhoz, hogy a városüzemeltetés rendbe tegye Nyíregyháza közútjait. Szerda délután a megyeszékhely polgármestere, dr. Kovács Ferenc személyesen tekintette meg a Szent István utca elején zajló aszfaltozási munkálatokat. – Tavaly december óta 50 tonna hidegaszfaltot használtunk fel azért, hogy megszabadítsuk a kátyúktól a megyeszékhelyen közlekedőket, ezért január eleje óta 132 útszakaszon végeztünk javításokat, útkarbantartást. Most újabb 50 tonna hidegaszfaltot teszünk le a város útjaira, ennek egy részét itt, a Luther ház melletti szakaszon használ fel a városüzemeltetés – közölte dr. Kovács Ferenc.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!