Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.19. 18:22

Messze… messze… címmel rendeztek estet a Bencs villában

Nyíregyháza - Vers idézettel hangolta a szép számú közönséget az est témájára Orémusz Maja és Bába Orsolya, Babits Mihály költeményével.

Nyíregyháza - Vers idézettel hangolta a szép számú közönséget az est témájára Orémusz Maja és Bába Orsolya, Babits Mihály költeményével. Ezután egy különleges utazásra invitálta vendégeit az előadó: Jámbor István. A célállomások Görögország, Olaszország, Szentföld, majd rövid pihenő után Oroszország és Erdély.

Aki nem jutott el még ezekre a helyekre, most mégis ízelítőt kapott minden szépségből. Az utazások kezdetéről Jámbor István annyit mondott, hogy amikor fiatalemberként Nyírjákóról Nyíregyházára költözött, rácsodálkozott az itteni érdekességekre, majd amikor a Dunán-túlra sodorta a sors, az ottani világ ragadta meg. Egy NDK-ban tett utazás aztán végképp azt váltotta ki belőle, hogy amikor lehet, utazzon, fedezzen fel a világból mindent, ami szép.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!